Megrendelés - átvétel Budajenőn
| Megrendelés átvételi pontokra | Hullott barack rendelés |

MÁR NE RENDELJEN, A BARACKUNK LEÉRETT! Ezen az oldalon a fáról szedett barackra adhatja le rendelését, ha Budajenőre jön érte. Telefonon, mailben, üzenetben nem tudjuk fogadni rendelését. Kisebb és nagyobb méretű barackokat nem mindig tudunk adni. (Attól függ melyik fa érik és mennyien szeretnének ebből vinni.) 2022-ben az aszály miatt sokkal több a kicsi gyümölcs.

Kajszibarack rendelés (max.80kg)

A naptárra kattintva először jelölje meg, hogy mikor jönne Budajenőre a barackért.

2022. JÚLIUS
H K Sz Cs P Szo V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
A naptár színei az egyes napokra leadott rendelések teljesíthetőségét mutatják.
A zöld napokra még nem, vagy alig érkezett rendelés.
A sárga napokra leadott rendelések teljesíthetőségét csak egy egész napos eső veszélyeztetheti.
A piros napokra jelenleg nem merünk ígérni barackot, de ezekre a napokra is leadhatja igényét. Reméljük sikerül többet szednünk a tervezettnél és Önnek is jut majd.
A bordóval jelzett napra több rendelést adtak le, mint a tervezett szedés.
A szürke napokra egyelőre nem rendelhet, de talán ekkor is lesz barackunk.
kék : ezt a napot választotta.
A szedési tervünkben inkább alábecslünk, ezért a most piros napok később 'sárgulhatnak',
illetve lehet, hogy a piros/bordó napokra leadott rendeléseket is teljesíteni tudjuk.
Minden este 8-9 óra között kiírjuk a nyitóoldalunk futószövegébe, hogy a másnapi megrendeléseket tudjuk-e teljesíteni, illetve kinek nem tudunk adni barackot. Ha rendel, akkor erre mindenképpen nézzen rá, mielőtt elindul hozzánk. (nyitóoldal elérhetősége innen: a bal felső sarokban lévő sárgabarackra kattintva)


Mikor jön érte?
A zsúfoltság csökkentése miatt kérjük válasszon egy 2 órás idősávot az átvételre.
8 - 10 óra között
10 - 12 óra között
15 - 17 óra között
17 - 19 óra között
Az eladó térben korlátozott lesz a létszám és előttünk kevés a parkolóhely. Türelmét kérjük, ha várakoznia kell.
12 és 15 óra között zárva tartunk!


Mennyit rendel?
Előre lemért 10kg-os rekeszeket és / vagy az átvételkor kimért tetszőleges mennyiséget adhat meg

rekesz 1 rekesz 10 kg (1 rekesz = 10 kg) [6.000, 8.000, 10.000 Ft/10kg]

+ még

kg [660, 880, 1100 Ft/kg] Mennyiség kg-ban
A kért mennyiség: a két mező összege (Valószínűleg elegendő csak az egyiket kitöltenie.)
Ha a megjegyzésben nem jelzi másképpen, akkor átlagmérettel készülünk. Ettől a helyszínen is eltérhet, választhat kisebb vagy nagyobb méretű barackot, ha lesz.

Megjegyzés
Ha változtat az előre megadott szövegen, akkor köszönjük, ha röviden fogalmaz.

<-- Javítsa, módosítsa, ha befőttnek kéri, ha egy fajtához ragaszkodik, ha nem átlagméretet kér. Pl. a mandulakajszi kevésbé lédús, éretten is keményebb, lekvárja sűrűbb, ezért sokan szeretik (csak ebből főznek be). Idén kb. júl.10-20. között érik. A bergeron aromás, jól tárolható, általában apróbb, barackos gombócba kitűnő, július végén érik. A többi fajta között ebből a szempontból már nincs lényeges különbség, mindegyikből finom lekvárt készíthet. Ha hullott barackot szeretne vagy átvételi pontokra kéri, akkor másik oldalon adja le rendelését.

Telefonszámot kérünk.
E-mail címet kérünk.
Eddig nem kaptam, 2023-től szeretnék értesítést az érés kezdetén. Feliratkozás.

Megrendelés nélkül is lehet vásárolni tőlünk,
de ez nem jellemző, mert az interneten, ezen az oldalon leadott rendelések előnyt élveznek.
Kérjük, hogy ezen az oldalon adja le a rendelését egy kiválasztott napra. E-mailben ne rendeljen, ebben az időszakban nem gyakran olvassuk!
A sárgabarackot Budajenőn árusítjuk. (Budapest, Széll Kálmán tértől 20 km, kb.30 perc) Kattintható térkép az Elérhetőség oldalon.
Egész rekesszel (10kg) olcsóbban vásárolhat.

A gyümölcs M10-es műanyag rekeszben lesz, mely megvásárolható. Betétdíja 450 Ft. Visszavétel az érés alatt (nyitvatartási időben), vagy később, egyeztetett időpontban.

Néhány alkalommal, előre meghirdetett időpontokban szállítunk Budapest kb.12 pontjára, Budaörsre, Budakeszire, Pátyra és Biatorbágyra is. A szállítások alkalmával csak 10 kg-os egységekben rendelhet. Ezt a rendelését nem ezen az oldalon kell leadnia.

Hullott barackot külön oldalon, csak a ténylegesen felszedett mennyiségből tud rendelni, napokkal, hetekkel előre nem. (Az elvihető mennyiségről a felszedést követően azonnal értesítjük, ha kéri.)

Vásárlás megrendelés nélkül: Ritkán előfordulhat, hogy így is tudunk adni barackot. Ezt a honlap nyitóoldalán a futószövegben láthatja. Ha nem rendelt, akkor indulás előtt mindenképpen érdeklődjön a 06 26 371-011 es számunkon az aktuális készletünkről. Ha tudunk adni és estig jön a barackért, akkor kérésére félretesszük Önnek. (A mennyiségen kívül nevét, telefonszámát felírjuk.)

Vásárlás megrendelés leadása után: egy automata visszaigazolást kap e-mail-ben és felkerül a napi rendeléseink listájára. Rendelésének teljesítését nem garantáljuk. Előző este, 20 óra környékén kiírjuk a honlap nyitóoldalának futószövegébe, hogy -a rendelés leadásának időpontja alapján- kinek tudunk barackot adni másnap. Ezt mindenképpen nézze meg, mielőtt elindulna hozzánk!
Ha esetleg nem jutna már Önnek, akkor rendelését nem tudjuk áttenni egy másik napra, újat kell leadnia.
(Nem tartjuk igazságosnak, ha pl. egy esős nap meghiúsult rendelései miatt azok nem kapnának barackot, akik korábban már az adott napra megrendelték. Valószínűleg Ön sem fogadná el, ha azért nem tudna baracklekvárt főzni a kiválasztott napon, mert egy korábbi esős nap rendeléseit Ön elé soroltuk be.)
Megrendelése nem jár vásárlási kötelezettséggel, azt a célt szolgálja, hogy ne fogyjon el a barack, mire ideér. Tehát nem probléma, ha megnézi, megkóstolja és nem kéri.
Rendelését előző nap (vagy aznap) szedjük meg és csak arra a napra tesszük félre, amikorra kérte. Ha elfelejt érte jönni, akkor máskor nem rendelhet ilyen módon.
Általában nem tesszük név szerint félre a megrendelt barackot, mert gyakran előfordul, hogy egy másik rekesz gyümölcs jobban megtetszik Önnek :)

Rendelnék...
© 2007-2022 barackok.hu / barackos.huBejelentkezés