Vélemények gyümölcseinkről, rólunk

Csak idén vásároltam először barackot Önöktől, úgy ,hogy az interneten véletlenül találtam rá a honlapjukra. Még soha ,de soha nem raktam el lekvárt ilyen gyönyörű és friss brackból. A héten a szederből is rendeltem, amiről szintén csak jókat tudok mondani. Úgy volt,ahogy írta, 1 kg- öt azonnal befalt a család.:) Ezzel az e-mailel csak köszönetemet szeretném kifejezni azért a sok munkáért,fáradozásért, szervezésére, aminek 'gyümölcsét' mi vásárlók, élvezzük. Örömmel látom, amikor levél jön Önöktől, mert ez azt jelenti, hogy megint valami jó fog történni. Mégegyszer nagyon köszönöm!
Nem tudom kicsinalja a WEB lapjaikat, de fenomelasiak, gyonyoruek, konyen olvashatok es mindig jol mukodnek!
Csak így tovább!
Számomra eddig minden megfefelően történt. Gratulálok ehhez az ötlethez, köszönöm hogy igénybevehetem a szolgáltatásukat és sok sikert kívánok.
Nagyon jó ötlet, nagyon finom gyümölcsök és korrekt ár.
Örülök a választék bővítésének, néha a kiszerelés nekem túl nagy. Nagyon profi és mindenki nagyon kedves.
Köszönöm a lehetőséget, hogy szolgáltatásaikat igénybe vehetem! Számomra nagy segítség, mert pontosan tudom, hogy mit kapok, biztos meg is kapom! :-)
Maximálisan elégedett vagyok az eddigi akciókkal , azok lebonyolításával és az Önök munkájával!
Többször vásároltunk már Önöktől és minden esetben nagyon finomat. Örülök, hogy bővítik kínálatukat, nem csalódtam egyetlen vásárolt termékben sem.
Elismerésem a kitartó és ötletes munkájuknak.
Praktikus lenne egy megjegyzés rovat, a megrendelő lap legalján, amire leírhatnánk, az épp aktuális üzeneteinket.
ez 1 jó kezdeményezés. örömteli, h működik!
Köszönöm a fáradozásukat! Nekem ez volt az első évem Önökkel, de szeretném jövőre is hasonlóan folytatni és immáron igényt tartanék annak idején az Önök barack termésére is
Nagyon jó kezdeményezésnek tartom ezt a vásárlási lehetőséget, a következők miatt:
- örülök, hogy jó minőségű gyümölcsöt vásárolhatok, kedvező áron.
- örülök, hogy jó magyar termelők áruja, szinte közvetlenül jut el a vevőkhöz,
- a gyors eljuttatás miatt nagyon friss gyümölcsöt tudtam venni,
- hálás vagyok, hogy a termelők felkutatását, szállítást leveszik a vállamról.
Rendkívül jó, színvonalas és felemelő dolognak tartom, hogy a termelők is egymást segítve közvetlenül minél több emberhez juttatják el az igényes, jó színvonalú termékeket.
Nekem a nagykiszerelés problémás,ha barackból sokat veszek szivesen megyek érte házhoz.De a kisebb adagokért jobb lenne ha közelebb is elérhetö lenne és telefonon is kérhetném,mert Óbudán lakom és...
Eddig mindig 100%-ig megvoltam elégedve a kapott termékkel. :)
Jó lenne bevezetni egy előrejelzést is arról, mi várható, pl. mint a szeder esetében volt, mert előfordult, hogy máshol kerestem gyümölcsöt, mert nem tudtam, hogy lesz akció
Eddig az Ön termékeivel nagyon elégedettek voltunk. Örülünk, hogy az interneten megtaláltuk ezt a vásárlási lehetőséget. Én, mint gyakorló, régi háziasszony, külön örülök annak, hogy biztosan magyar és tökéletes minőségű gyümölcsöket fogyaszthatunk és tehetek el. Köszönjük! (Sajnos, az előző oldalak egyikén lemaradt az eper és a szilva, amiből még vásárolnék)
Köszönöm a fáradtságát,a sok finomságot !
...Szeretném egyben honlapjukat méltatni, miszerint nagyon érthető, ízléses, és minden olyan információt tartalmaz, amire szükség van, sőt picit többet is....
© 2007-2022 barackok.hu / barackos.huBejelentkezés